Website Buro 64 logo
 

Jeroen van der Putten

Tot op heden leidt Jeroen zijn eigen adviesbureau Jems Consultancy. Tien jaar op eigen benen in de project- en procesmanagement en toe aan een nieuwe uitdaging.

Voor Jeroen betekent deze samenwerking een samenvoeging van mensen die hem al lange tijd nauw aan het hart liggen. Een samenwerking waarmee zijn reikwijdte een nieuwe impuls krijgt.

Samen met Richard en Geert wordt door de ervaringen, kennis en kunde een ideale match gevormd. Jeroen heeft die opgedaan bij aannemer, ingenieursbureau en gemeente. Zijn kracht zit in vooruit denken en projectmatig werken. Toekomstgericht op basis van hetgeen je weet en leert. Iets verder denken dan je neus lang is en meer doen dan mogelijk lijkt, maar wel realistisch blijven. Waar anderen zich uitsluitend bezig houden met details, houdt Jeroen zich bij voorkeur bezig met de hoofdlijnen. Multidisciplinaire en integrale projecten in de initiatief-, definitie- en ontwerpfase zijn Jeroen op het lijf geschreven. "Uit het niets iets bedenken en dat laten uitvoeren, dat is de uitdaging in het werk."