Website Buro 64 logo
 

Jeroen van der Putten

"Gestructureerd vooruit denken", dat is Jeroen op het lijf geschreven. Ruim tien jaar staat hij op eigen benen in de project- en procesmanagement met zijn adviesbureau Jems Consultancy.

Voor Jeroen betekent deze samenwerking een nieuwe uitdaging en een samenvoeging die hem al lange tijd nauw aan het hart ligt. Een samenwerking waarmee krachten worden gebundeld en de reikwijdte een nieuw impuls krijgt.

Met Richard wordt door de ervaringen, kennis en kunde een ideale match gevormd. Jeroen heeft die opgedaan bij aannemer, ingenieursbureau en gemeente. Zijn kracht zit in vooruit denken en projectmatig werken. Toekomstgericht op basis van hetgeen je weet en leert. Iets verder denken dan je neus lang is en meer doen dan mogelijk lijkt, maar wel realistisch blijven. Waar anderen zich uitsluitend bezig houden met details, houdt Jeroen zich bij voorkeur bezig met de hoofdlijnen. Multidisciplinaire en integrale projecten in de initiatief-, definitie- en ontwerpfase zijn Jeroen op het lijf geschreven. "Uit het niets iets bedenken, dat laten uitvoeren en dan lang van kunnen genieten, dat is de uitdaging in het werk."